Общи условия за ползване    

Настоящото споразумение урежда взаимоотношенията между "ММ Консултантска къща Пловдив ЕООД" от една страна(като собственик на споменатия тук уебсайт 365-sale.com) и потребителите желаещи да се регистрират и да използват предлаганите от фирмите отстъпки и стоки в онлайн магазина 365-sale.com,а също така и регистрираните компании да предложат отстъпки, стоки и услуги."ММ Консултантска къща Пловдив ЕООД" e дружество,регистрирано по Търговския закон на Република България, с ЕИК 160126780 и седалище и адрес на управление: гр.Пловдив ул. Полет 1,ет.8,тел.: 0876 499940;имейл:office@365-sale.com
1. Определения
САЙТА означава онлайн САЙТА 365-sale.com.
УСЛУГИ означава възможността на потребителите, регистрирани в 365-sale.com, да закупят предлаганите от фирмите в САЙТА стоки.
СПОРАЗУМЕНИЕ означава настоящото споразумение с упълномощен представител на "ММ Консултантска къща Пловдив ЕООД"
ТЪРГОВЕЦ означава фирма, предлагаща своите стоки и услуги за продажба чрез онлайн САЙТА 365-sale.com или чрез КЛУБ 365-SALE във физическата си търговска мрежа предоставяйки по собствено желание определен от нея процент отстъпка.
2. Ролята на 365-sale.com
365-sale.com е онлайн търговска платформа предлагаща възможността на фирмите регистрирани в САЙТА да излагат и продават съвместно своите
стоки и услуги онлайн на крайни клиенти.САЙТА участва в реалните сделки между продавачи и купувачи, предоставя платформа
за осъществяването им,определя правилата за търговия през платформата, осъществява контрол върху публикуваните от фирмите стоки и съпътстваща информация , наличност,навременно обслужване доставка на стоката или услугата.
3. Условия за участие
Ползването на УСЛУГИТЕ на САЙТА се разрешава само на потребители регистрирани в 365-sale.com. При регистрацията потребителите трябва да предоставят данни за контакт и да прочетат и приемат общите условията за използване на сайта. Чрез приемането на общите условията и използването на сайта, потребителите приемат да са обвързани с всички условия в него, както и със всички правила и указания, намиращи се в помощния център или включени чрез препратка.Всеки потребител има възможност да регистрира фирма (ТЪРГОВЕЦ) като попълни надлежно изискващата се информация.Всички търговци получават членство в “КЛУБ 365–sale” който предоставя отстъпки на членовете на клуба във физическите търговски обекти на търговците.Размера на предоставяната отстъпка определяте сами от мин 1%.и за три категории клиенти :Класик;Злато;Платина.Всички търговци както и клиенти които не търгуват взаимно се възползват от отстъпките във всички фирми.

Всеки търговец получава страница в 365-sale.com готов онлайн магазин за да популяризира и продава своите продукти и услуги.Да предлага отделни намаления и промоции в онлайн магазина си- различни от тези в физическия си магазин.Да го използва за каталог или да предлага стоки на едро.Отстъпките в онлайн магазина не се дублират с тези в картата на клиента освен ако не е получил код за отстъпка в онлайн магазина ви.

ТЪРГОВЦИТЕ са разделени на 3 групи :
.БЕЗПЛАТЕН
.ЗЛАТЕН
.ПЛАТИНЕН
1:Безплатен търговец:безплатния търговец получава БЕЗПЛАТНО собствена страница в която има правото да изложи 25 свои артикула или услуги да ги опише и да ги онагледи с едно изображение.Има право да използва системите за доставка.Директен контакт с клиента посредством вътрешната система за съобщения.Заплаща комисионна от 5% от всяка поръчка (без цената на доставката) Обработка на
заявките до 120 часа
2:ЗЛАТЕН ТЪРГОВЕЦ :Златния търговец срещу ГОДИШНА такса от 49.99 лв. получава собствена страница- да публикува лого на компанията, да изложи 100 свои артикула или услуги да ги опише, да продава ваучери.Да ги онагледи с до 5 изображения.Има право на неограничен брой албуми с цел да представи дейността си и неограничен брой обяви.Получава достъп до системата за on-line разплащане посредством борика,VISA,MASTERCARD,E-PAY,наложен платеж,банков превод.Да добави адреси на свои магазини,като места от където могат директно да бъдат получени съответните продукти или услуги без доставка.Има право да използва системите за доставка.Директен контакт с клиента посредством вътрешната система за съобщения.Да качи на първа страница по 10 продукта или услуги в категориите :нови продукти,топ продажби,топ намаления,да получи рейтинг в зависимост от своите сделки и обратната връзка с клиента.Заплаща комисионна от 3% от всяка поръчка (без цената на доставката) Обработка на заявките до 72 часа и др.
3: Платинен търговец:Платинения търговец срещу ГОДИШНА такса от 99.99 лв. получава собствена страница- да публикува лого на компанията, да изложи 1000 свои артикула или услуги да ги опише, да продава ваучери.Да ги онагледи с до 10 изображения.Има право на неограничен брой албуми с цел да представи дейността си и неограничен брой обяви.
Получава достъп до системата за on-line разплащане посредством борика,VISA,MASTERCARD,E-PAY,наложен платеж,банков превод.Да добави адреси на свои магазини,като места от където могат директно да бъдат получени съответните продукти или услуги без доставка.Има право да използва системите за доставка.Директен контакт с клиента посредством вътрешната система за съобщения.Да качи на първа страница по 50 продукта или услуги в категориите :нови продукти,топ продажби,топ намаления,да получи рейтинг в зависимост от своите сделки и обратната връзка с клиента.Заплаща комисионна от до 3% от всяка поръчка договорена лично (без цената на доставката) Обработка на за
В зависимост от това в коя категория е ТЪРГОВЕЦА има различни права и привилегии.Предоставянето на адрес за доставка е стъпка от самата поръчка и не се изисква при регистрацията.
Забранена е регистрацията и поръчката на стоки от непълнолетни лица чрез сайта .
Всички комисионни и такси на банките по паричните преводи са за сметка на търговците и не са включени в комисионните на сайта.
4. Лични данни
Моля, запознайте се с нашата политика на поверителност и мерките за сигурност, които предприемаме, за да защитим личната Ви информация.
5. Редакция или изтриване на потребителски профил
Можете по всяко време да редактирате съхранената, по време на регистрацията, информация за вашия потребителски акаунт, като посетите Вашия потребителски профил. Оттам можете и да изтриете Вашия потребителски профил, като по този начин ще бъде изтрита и публикуваната от Вас информация.
6. Поръчки
САЙТА е отворен 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници и поръчки могат да се правят по всяко време.
Преди да си поръчат нещо от САЙТА хубаво е потребителите да направят детайлен преглед на желаната стока, както и профила на свързания търговец - оценките и мненията за него от други клиенти на САЙТА.
Цените на всички стоки са с включен данък добавена стойност /ДДС/ и не включват цената за доставка до клиента освен ако това не е изрично упоменато. Изложените от ТЪРГОВЦИТЕ стоки могат да имат 2 цени: нормална цена и промоционална на цена.Цените и описанието на стоките могат да бъдат променяни без предварително известяване, но това не води до промяна на цената или описанието на вече поръчаните стоки.
При всяка поръчка се изисква въвеждането на коректен адрес за доставка, данни за контакт и данни за фактура(ако изисквате такава). След края на поръчката, на посочения от Вас имейл, ще получите потвърждение за направената поръчка. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от системата по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.
Цена за доставка
Всеки търговец при въвеждане на данните за продукта е длъжен да въведе размери и тегло на стоката.Системата сама изчислява цената на куриерската услуга.Ако пожелаете може да включите цената на доставката в цената на стоката като отбележите това в менюто.В този случай вашия продукт ще се показва с етикет “Беазплатна доставка за цялата страна”. Цената на самата доставка се отделя автоматично и се превежда на спедитора.Ако вие вече ползвате спедитор един или няколко свържете се с нас и ще договорим цени да доставки екслузивно за вас.
Заплащане на стоката
Заплащането на стоките и услугите през САЙТА се осъществява посредством предложените от САЙТА методи :кредитна карта, банков превод .
Комуникации
С всяка поръчка ние предоставяме на ТЪРГОВЦИТЕ Вашите телефони с цел евентуалното потвърждение на поръчката или уточнение на адреса за доставка. В САЙТА сме предоставили възможността, чрез съобщения, потребителите да комуникират с ТЪРГОВЦИТЕ относно публикуваните от тях стоки. С цел по-лесното осъществяване на контакт с ТЪРГОВЕЦА при проблем с поръчката/пратката, в поръчките предоставяме и телефон за връзка с ТЪРГОВЕЦА.
Запазваме си правото да Ви изпращаме уведомителна електронна поща при промяна на статуса на поръчките Ви, при получени в профила Ви съобщения или при промени във функционалността на сайта.
Отказ за приемането на поръчката.
Клиентът има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока поради някоя от следните причини:
•завишена цена на доставка;
•завишена цена на стоката;
•несъответстваща стока;
•повредена стока;
•нарушена опаковка.
Рекламация и възстановяване на суми.
В съответствие с член 55 ал.1 от Закона за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, клиентите имат право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върнат закупената стока на съответния ТЪРГОВЕЦ. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да да отговарят на вида, в който са получени от потребителя, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Доставчикът е длъжен да възстанови на клиента в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор. При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват от ТЪРГОВЕЦА.
Ако стоката има скрит дефект, клиентът има право да направи рекламация в срок от 24 часа от получаването на стоката. Дефектният продукт по възможност се заменя с друг или на клиента се възстановяват заплатените от него суми, включително и таксата за доставка. При връщане на дефектна стока, транспортните разходи са за сметка на ТЪРГОВЕЦА.
7. Запазване на права
САЙТА си правото за определяне и промяна на функционалност, съдържание, външен вид, дизайн и всички други аспекти на сайта.
Запазваме си правото да забавим, откажем или прекратим регистрация на клиенти по свое усмотрение и без предупреждение.
Запазваме си правото по свое усмотрение на редакция, де активация, преместване или изтриване на всякаква публикувана от потребителите информация.
Запазваме си правото по свое усмотрение да задържим за разследване, да откажем обработка, да отменим или променим статуса на дадена поръчка.
Запазваме си правото на промени по условията на споразумението, както и на всички правила и указания, регулиращи сайта и предоставяните услуги, по всяко време и по свое усмотрение.
Всички промени ще бъдат в сила след публикуването им в сайта. Препоръчително е да проверявате периодично тази страница, както и всички други упоменати тук или включени чрез препратка страници, за промени и допълнения. Ако продължите да използвате услугите ни след публикуването на направените промени, ще се счита за приемане ваша страна на подобни промени или модификации.
8. Незаконна дейност
Потребителите се задължават да ползват предоставените от нас УСЛУГИ само по законен начин и се съгласяват да спазват всички приложими закони, правилници и наредби. Потребителите не могат да се регистрират под фалшиво име или да използват невалидни данни, принадлежащи на други лица, както и да предоставят данните си за вход на 3 ти лица.
365-sale.com има правото , но не и задължението, да разследва всички докладвани или намерени нарушения и жалби и да предприема всякакви действия, които сметне за подходящи.
365-sale.com си запазва правото да докладва всяка дейност, за която подозира, че нарушава закона, на съответните длъжностни лица, регулаторни органи, или други трети страни. С цел осигуряване защита на системите, клиентите и дейността и САЙТА си запазва правото да предоставя достъп и да разкрива информация, която счита за необходимо или уместно(като IP адреси, данни за контакт, история на ползване и др.), на съответните длъжностни лица и регулаторни органи.
9. Гаранции
Въпреки, че имаме правото, но не и задължението, да осъществяваме контрол над публикуваните стоки САЙТА не дава гаранция, че публикуваните стоки И УСЛУГИ:
•са нови, изправни, в гаранция, с добро качество, с изрядна документация и доказуем произход и че не са с подвеждащо описание;
•не са забранени за (онлайн) продажба;
•не са с подвеждащо описание;
•не са с чужд обект на авторско право и интелектуална собственост и накърняващи имуществени или неимуществени права на трети лица.
САЙТА не дава гаранция за коректността на ТЪРГОВЦИТЕ. Съветваме клиентите преди поръчка да преглеждат профилите на ТЪРГОВЦИТЕ за оценки и мнения, публикувани от други потребители.
365-sale.com ще прави всичко възможно, но не дава гаранция, че сайта и предлаганите УСЛУГИ:
•са без грешки или прекъсвания;
•са винаги на разположение и са надеждни;
•са сигурни, въпреки че ние предприемаме подходящи мерки за сигурност срещу неоторизиран достъп до или непозволена промяна, разкриване или унищожаване на данни;
•не нарушават правата на трети страни.
САЙТА ще прави всичко възможно, но не дава гаранция, че сайта и механизмите му ще работят постоянно, или по най-правилния начин. Ние не криптираме съдържанията или съобщенията от и към нашия сайт!
10. Спорове
Тъй като 365-sale.com само предоставя платформа за осъществяването на сделките между ТЪРГОВЦИТЕ и клиентите и не е агент на никоя от страните, при възникнали между тях спорове,САЙТА няма да е страна по спора, а само може да даде напътствия по разрешаването му, позовавайки се на изложените тук правила и указания, както и на други общовалидни правили и норми.
За 365-SALE.com : Красимир Коев