Какво е КЛУБ 365-sale.com    

СТАНЕТЕ ЧЛЕН НА “КЛУБ 365-SALE” СЪЗДАЙТЕ ИЛИ ДУБЛИРАЙТЕ ВАШИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН ПРИ НАС http://365-sale.com

Всички търговци получават членство в “КЛУБ 365–sale който предоставя отстъпки на членовете на клуба във физическите търговски обекти на търговците.Размера на предоставяната отстъпка определяте сами от мин 1%.и за три категории клиенти :Класик;Злато;Платина.Всички търговци както и клиенти които не търгуват взаимно се възползват от отстъпките във всички фирми.
В последно време онлайн пазаруването е на мода и вече почти няма човек, който да не е пазарувал през интернет.За целта всеки търговец
получава страница в 365-sale.com готов онлайн магазин за да популяризира и продава своите продукти и услуги.Да предлага отделни намаления и промоции в онлайн магазина си- различни от тези в физическия си магазин.Да го използва за каталог или да предлага стоки на едро.Отстъпките в онлайн магазина не се дублират с тези в картата на клиента освен ако не е получил код за отстъпка в онлайн магазина ви.
Търговците са разделени в 3 категории:

1:Безплатен търговец:безплатния търговец получава БЕЗПЛАТНО собствена страница в която има правото да изложи до 25 свои продукта или услуги да ги опише и да ги онагледи с едно изображение.Има право на неограничен брой албуми с цел да представи дейността си и неограничен брой обяви. Има право да използва системите за доставка.Директен контакт с клиента посредством вътрешната система за съобщения.Заплаща комисионна от 5% от всяка поръчка (без цената на доставката) Обработка на заявките до 120 часа

Безплатният търговец заплаща , ако желае годишна такса от 50лв за създаване и безплатно актуализиране на данни, продукти ,обяви,албуми. До 50 актуализации на месец за 12 месеца.


2:ЗЛАТЕН ТЪРГОВЕЦ :Златния търговец срещу ГОДИШНА такса от 49.99 лв. получава собствена страница- да публикува лого на компанията, да изложи 100 свои артикула или услуги да ги опише, да продава ваучери.Да ги онагледи с до 5 изображения.Има право на неограничен брой албуми с цел да представи дейността си и неограничен брой обяви.Получава достъп до системата за on-line разплащане посредством борика,VISA,MASTERCARD,E-PAY,наложен платеж, банков превод.

Да добави адреси на свои магазини,като места от където могат директно да бъдат получени съответните продукти или услуги без доставка.

Има право да използва системите за доставка.Директен контакт с клиента посредством вътрешната система за съобщения.Да качи на първа страница по 10 продукта или услуги в категориите :нови продукти,топ продажби,топ намаления,да получи рейтинг в зависимост от своите сделки и обратната връзка с клиента.Заплаща комисионна от 3% от всяка поръчка (комисионите свързани с превода са за сметка на търговеца) Обработка на заявките до 72 часа и др.

Златният търговец заплаща , ако желае годишна такса от 50лв за създаване и безплатно актуализиране на данни, продукти ,обяви,албуми. До 50 актуализации на месец за 12 месеца.

Златният търговец заплаща , ако желае годишна такса от 150лв за създаване и безплатно актуализиране на данни, продукти ,обяви,албуми. До 150 актуализации на месец за 12 месеца.

3: ПЛАТИНЕН ТЪРГОВЕЦ: Платинения търговец срещу ГОДИШНА такса от 99.99 лв. получава собствена страница- да публикува лого на
компанията, да изложи 1000 свои артикула или услуги да ги опише, да продава ваучери.Да ги онагледи с до 10 изображения.
Има право на неограничен брой албуми с цел да представи дейността си и неограничен брой обяви.Получава достъп до системата за on-line разплащане посредством борика,VISA,MASTERCARD,E-PAY,наложен платеж, банков превод.

Да добави адреси на свои магазини,като места от където могат директно да бъдат получени съответните продукти или услуги без доставка

Има право да използва системите за доставка.Директен контакт с клиента посредством вътрешната система за съобщения.Да качи на първа страница по 50 продукта или услуги в категориите :нови продукти,топ продажби,топ намаления,да получи рейтинг в зависимост от своите сделки и обратната връзка с клиента.Заплаща комисионна от до 3% от всяка поръчка договорена лично (комисионите свързани с превода са за сметка на търговеца) Обработка на заявките до 12 часа и др.

Платиненият търговец заплаща , ако желае годишна такса по договаряне за създаване и безплатно актуализиране на данни, продукти ,обяви,албуми.

Изградена е точкова система за търговци и клиенти посредством която получавате бонуси,изкачвате се на по горно ниво,пазарувате с бонус точки,получавате кеш бак или ги използвате за реклами в нашия сайт и още много други.

Какво печелите:
• Получавате безплатно готов интернет магазин след лесна регистрация
• Не заплащате нищо, ако нямате продажби
• Не заплащате за ИЗГРАЖДАНЕ и домейн име
• Можете да не се занимавате с реклама, а да разчитате на посетителите на онлайн сайта 365-sale.com.
• Можете да разчитате на добрите мнения на клиентите за Вас, за да си увеличите продажбите

Как да активирате магазина си:
• За да е възможно да използвате сайта е необходимо да се регистрирате в 365-sale.com. При регистрацията потребителите трябва да предоставят данни за контакт и да прочетат и приемат общите условията за използване на сайта. Чрез приемането на общите условията и използването на сайта, потребителите приемат да са обвързани с всички условия в него, както и със всички правила и указания, намиращи се в помощния център или включени чрез препратка.Всеки потребител има възможност да регистрира компания (ТЪРГОВЕЦ) като попълни надлежно изискващата се информация.
• Подавате заявка за регистрация на компания за търговия от профила си.
• След одобрение на заявката от наша страна, влизате в профила си в 365-sale.com и си настройвате магазина
• Публикувате вашите стоки
• Закупувате услугата Златен или Платинен търговец по ваше желание и настройвате вашите топ продукти,топ намаления и др.

Поздрави:за 365-sale К.Коев